អ្នកនិពន្ធ

Tommy Foster

ធាតុផ្សេងទៀត

ស្លាក

Popular Blogs

Lutrije koje organizira

បានប្រកាសនៅ Money & Finance នៅOctober 23 2021 at 02:04 AM

Роljski Multi lоttо 20/80 lutrija s dugom poviješću

Bez pretjerivanja, možemo reći da je poljski numerička igra Роljski Multi lоttо 20/80 je počasno mjesto među najvećim europskim lutrije. Ne postoji ništa čudno u tome, jer ova lutrija zadovoljava svoje igrače s ogromnim isplatama već šezdeset godina. Godine 1955. Hrvаtskоj je vlast stvorila posebnu organizaciju pod nazivom Роljski Multi lоttо 20/80 https://kladionica-hrvatska.com/loto/poljski-multi-loto-20-80 . Zadatak ove organizacije bio je pomoći razvoju sporta u zemlji, a jedan od alata za prikupljanje sredstava za izgradnju i rekonstrukciju javnih sportskih objekata bio je prodaja lutrijskih ulaznica. Prva lutrija koju je organizirala Totalizator Sportowy bila je samo poljski loto, koji je tada bio nazvan Totolotek. Iako se danas naziv igre promijenio, još uvijek ima format koji je obvezao prije šezdeset godina, odnosno 6/49.

Роljski Multi lоttо 20/80  je jedna od najomiljenijih numeričkih igara poljskih stanovnika

Takva popularnost ima mnogo razloga. Prije svega, Loto nudi neke od najvećih nagrada koje su dostupne samo u Hrvаtskоj j, kao iu mnogim drugim europskim državama. Zato igra sudjeluje ne samo Poljaci.

Minimalna isplata prve razine u lutriji Роljski Multi lоttо 20/80 ima trošak od dva milijuna dolara, u vrijeme kada maksimalni dobitak nema ograničenja. Do sada je najveći iznos dobiven u ovoj igri bio nagrada vrijedna oko šezdeset milijuna poljskih zlota. I, kao što ste već shvatili, nema prepreka da se u sljedećim crtežima taj iznos postaje još veći.

Naravno, veličina dostupnih dobitaka nije jedini razlog zbog kojeg mnogi žele sudjelovati u nagradnim igrama ove lutrije. Također, igrači vole mogućnost dobivanja dodatnih nagrada koje se daju igračima koji nisu uspjeli pogoditi cijelu dobitnu kombinaciju brojeva u potpunosti. Роljski Multi lоttо 20/80 pruža tri skupine dodatnih nagrada. Osim toga, svaki sudionik ima priliku dobiti još više nagrada u dodatnom crtežu poljskog Lota koji se zove Роljski Multi lоttо 20/80. Takav crtež se izvodi svaki put odmah nakon završetka glavne crte. Jedna nagrada Dostupna u ovom crtežu je milijun zlota.

Ne smijemo zaboraviti da se izvlačenja lutrije poljskog Lota provode s zavidnom frekvencijom. Naime, možete sudjelovati u ovoj igri tri puta tjedno, utorkom, četvrtkom i subotom! Provjerite ostale europske lutrije i pobrinite se da pronađete igru koja bi ponudila toliko mnogo crteža nije tako jednostavna.

Ekstra Pensja-jedinstvene nagrade Роljski Multi lоttо 20/80

Kao što smo obećali, ovaj članak će također imati kratak pregled jedne od najnovijih poljskih numeričkih igara koje organizira Totalizator Sportowy. Izvrstan primjer takve lutrije je Ekstra Pensja.

U usporedbi s Роljski Multi lоttо 20/80, Ekstra Pensja je vrlo mlada igra. Doista, stvorena je samo 2014. godine. Glavna nagrada u ovoj lutriji je zbroj pet tisuća poljskih zlota. Možda mislite da je to neka šala ili pogreška pri upisu? Što lutrija nudi svojim igračima jackpot koji ne košta ni dvije tisuće dolara? No, to je jedinstvenost ove igre. Ekstra Pensja u prijevodu s poljskog znači "dodatnu plaću". Dakle, ako postanete pobjednik ove lutrije, u roku od dvadeset godina svaki mjesec ćete dobiti dodatnu plaću od pet tisuća zlota, a to nije dovoljno, čak i po poljskim standardima. Naravno, sigurno nećete odustati od takve dodatne plaće.

Ekstra Pensja je jedinstvena lutrija ne samo zbog svoje atipične nagrade. Također je vrijedno obratiti pažnju na činjenicu da nudi samo fantastične šanse za pobjedu. I sve zahvaljujući formatu ove lutrije. Morat ćete pogoditi samo pet brojeva od trideset pet i jedan broj iz dodatne skupine koja ima samo četiri broja! Dakle, vaš zadatak će pogoditi samo šest brojeva od trideset devet. Gdje ćete naći takvu lutriju?

Usput, imajte na umu da Ekstra pensja lutrija nudi svakom pobjedniku isti jackpot. To znači da u crtežima u kojima nekoliko sudionika nagađa punu kombinaciju brojeva, ne morate dijeliti dodatnu plaću. To je ljepota ove jednostavne igre - svaki pobjednik će dobiti svaki mjesec pet tisuća zlota.

យោបល់ (0)

គ្មានការចូល
gif